KAYMAKAM MURAT BULACAK SURİYELİ KANAAT ÖNDERLERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

İlçe Kaymakamımız Murat BULACAK, ilçede ikamet eden Suriyeli kanaat önderleri ile bir araya gelerek, asayiş ve huzur konulu istişare toplantısı yaptı.
Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen istişare toplantısına İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma komutanlığı ile bazı Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri de katıldı.
Tercüman aracılığıyla Suriyeli kanaat önderleriyle sohbet ortamında görüşme yapan Kaymakam Murat BULACAK, “Suriyeli kardeşlerimizin önemli bir kitlesine ev sahipliği yapılarak bir ensar misali birlik, beraberlik, kardeşlik, huzur ve esenlik içerisinde yaşanılmaktadır. İlçemiz de de bu huzur ve güven ortamı devam etmektedir.” dedi.
Son zamanlarda özellikle sosyal medyada yayınlanan bazı paylaşımların bu güven ve huzur ortamını bozucu niteliklerde olduğunun altını çizen Kaymakam Murat BULACAK, bu konular da biraz daha duyarlılık gösterelim, bir sorun olduğunu da hep birlikte konuya müdahil olarak çözmeye çalışalım.” dedi.
Kaymakam Murat BULACAK, Türkiye’nin, hem küresel hem de bölgesel barışın teminat ülkesi olduğunu ifade ederek, ülkenin bugün dünyada dostluğu talep edilen, husumetinden de çekinilen, güçlü ve itibarı yüksek bir ülke haline geldiğini dile getirerek ilçemizde bugüne kadar var olan barış, kardeşlik ve dayanışma ikliminin bugünden sonra da artarak devamının tesis edilmesi ve kamu düzeninin devamlılığının sağlanması noktasında ortak bir çaba sarf edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: