4 Mart’ta Hatay için dev projelerimizi açıklayacağız

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler ’’ 4 Mart’ta Hatay’ın her ilçesi için hazırladığımız 100’den fazla dev projelerimizi açıklayacağız. Biz birileri gibi de 80 küsür dev proje diye açıklayıp 6 senedir de bitiremeyip rezil rüsva olanlar gibi de olmayacağız. Hatay’ımıza çağ atlatacak projelerimizin önünü sonunu bitiş tarihini ve her şeyini en incesine kadar hesaplıyoruz.”

Cumhur İttifakı Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Dörtyol Öğretmenevinde gerçekleşirilen programda MHP’li ve AK Partili vatandaşların yoğun ilgi ve tezahüratlarıyla karşılandı.

Dörtyol Cumhur İttifakı MHP adayı Fadıl Keskin, MHP Dörtyol İlçe Başkanlığına Şerif Türker, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı AV. Mehmet Burak İzci olmak üzere ilçenin önemli STK Başkanları, Muhtarlar ve Mahalle temsilcilerinin eşlik ettiği adeta Cumhur İttifakı’nın gövde gösterisine sahne olan programda Güler sözlerine Cumhur İttifakı’nın ülke için öneminden bahsederek başladı.

‘Biz bu coğrafyada hiç bir dönem rahat bırakılmadık. Bu topraklar bize bin yıl önce vatan kılındı. Dünya milletlerinin gözü hep bu topraklarda oldu. 100 yıl öncesine baktığımızda ise Osmanlı İmparatorluğu elde cetveller ile haritaları değiştirildi. Bu gün bu sürece bakıldığında tarihin tekrar tekerrür ettirilmek istendiğini görüyoruz ama başaramıyorlar, başaramayacaklar.
Bugün MİT müsteşarının ifadeye çağrılması ile başlanan bir süreç var. Ardından gezi olayları 17/ 25 ve hain FETÖ darbe girişimi. Gezi olayları herhangi bir kalkışma ya da gençlerin birkaç ağaç kesimine protesto ya da yapılacak olan AVM’ye karşı bir direniş değildi. Bu nedenle Gezi olayları bir protesto değil, bir darbe girişimiydi. Çok şükür ki milletimiz gezi olaylarında da 15 Temmuz Darbe Girişiminde de dimdik durdu.

İşte tüm bunları koordine edenler adı Amerika olabilir adı İsrail olabilir, adı Küreselciler olabilir, Emperyalist güçler… Adına ne derseniz deyin bunlar 24 Haziran’ı merakla korkuyla bekliyorlardı. Ama hamdolsun Türk Milleti bu gafillerin hevesini 24 Haziran da kursaklarında bıraktı. Şimdi 31 Mart’a giderken aynı mantık, aynı zihinle, Cumhur İttifakının akıbetini merakla bekliyor. Ona göre şekil alacak, ona göre pozisyon değiştirecekler. Ama Allah’ın izni ile bu millet, o hainlerin heveslerini yine kursaklarında bırakacaktır.

Karşılarındaki CHP-İyi Parti ve HDP zillet ittifakının ‘Cumhur İttifakı’ nın ne olduğunu anlayamadığını belirten Güler, ” Cumhur İttifakını kopya etmeye çalışıyorlar. Cumhur İttifakı ne fazla Belediye Başkanı, ne de fazla oy almak için kurulmamıştır. Cumhur ittifakı devletin birliği, bütünlüğü ve bekası için kurulmuştur. Ne R. T. Erdoğan’ın seçim endişesi ne de Devlet Bahçeli’nin makam kaygısından kurulmadı. Cumhur İttifakını yerli milli sözlerle taklit etmeye çalışıyorlar çözemiyorlar,karşısında bloklar kurmaya çalışıyorlar anlayamıyorlar, çünkü şunu yaşamaları lazım biz onlara benzemeyiz. Devletin milli mücadelenin ayaklandığı 100 yıl önce kurulan Kuvayı Millîye ruhu ne ise duruşu ne ise Cumhur İttifakının duruşu da odur. Malazgirt’te beyaz kefeni giyip Alpaslan olmadan. Afrin de uluslararası eşkıyaların açtığı tünelleri başlarına yıkmadan Dörtyol’da ilk kurşun olup düşmanın bağrına saplanmadan anlayamazlar bizi çözemezler bizi, kendilerini kandırırlar.’ sözleriyle ayakta alkışlandı.

4 Mart’ta Hatay’ın her ilçesi için hazırlanan 100’den fazla dev projeyi açıklayacaklarını söyleyen HBB adayı Güler ; ” Biz birileri gibi de 80 küsür dev proje diye açıklayıp 6 senedir de bitiremeyip rezil rüsva olanlar gibi de olmayacağız. Hatay’ımıza çağ atlatacak projelerimizin önünü sonunu bitiş tarihini ve her şeyini en incesine kadar hesaplıyoruz.” sözleriyle konuşmasına müjdeler vererek son verdi.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: