İSTE Dörtyol Meslek Yüksekokulu’nda Kep Atma Heyecanı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

İSTE 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Kep Atma Törenlerinin başlangıcı Dörtyol Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kep atma töreni ile başladı. Akademisyenler ve öğrenciler ile velilerinin katıldığı Kep Atma Töreni, İSTE tanıtım filmi ve İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’nin video mesajının gösterilmesi ile devam etti.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Dörtyol Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Bahettin Gözübenli, mezun ve mezun adaylarına hayatlarının bu aşamasında başarılar dilediği açılış konuşmasında; İSTE’de öğrenmiş oldukları bilgilerin ve diplomanın ömür boyu hayatlarını kolaylaştırmada işlerine yarayacağına emin olduğunu belirtti. Öğrencilerin ve ailelerinin heyecanına ortak olmaktan onur duyduğunu ve eğitim süreci boyunca emek veren tüm akademisyen hocalara minnet duyduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından beklenen an geldi, nefesler tutuldu ve geri sayım yapılmasının ardından öğrenciler hep beraber keplerini gökyüzüne fırlattılar. Sevinç çığlıkları ve neşeyle gökyüzüne uçuşan kepler, katılımcıların unutamayacağı görsel bir şölen havası estirdi. Dörtyol Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Bahettin Gözübenli’nin öğrencilere başarı belgelerini takdim etmesinden sonra; öğrenciler, aileleri ve davetliler hep birlikte İSTE Merkez Kampüs’teki Genel Kep Atma Törenine katıldı.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: