Karadeniz Offroad Kupası 3. Ayak S1 Klasman’da Dörtyol İlk Kurşun Offroad 1. Oldu

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

SAMSUN’DA OFFROAD YARIŞLARI BÜYÜLEDİ

Karadeniz Offroad Kupası 3. Ayak” yarışı Vezirköprü Offroad Kulübü tarafından Vezirköprü İncesu Mevkiinde gerçekleştirildi

Bölgeden de birçok yarış severin ilgiyle izlediği, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Vezirköprü Belediyesi ve Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü’nün katkıları, Peli Parke ana sponsorluğu ve Samsun Liv Hospital’in desteğiyle ile organize edilen offroad yarışları 4 Ağustos tarihinde Vezirköprü İncesu Mevkii’nde yapıldı.

Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz Bölgeleri’nden gelen katılımcı sporcular ve kulüplerle Vezirköprü’de yeralan Vezirsuyu Tabiat Parkı’nda kamp gerçekleştirildi.
Hatay adına yarışlara katılan Dörtyol İlk Kurşun Offroad Kulübü S1 Klasmanında birinci olarak, Karadeniz Offroad Kupası 3. Ayak Kupasını kazandı.
Yarışa Dörtyol İlk Kurşun Offroad Kulübü adına katılan Bülent Vural, “Kurtuluş mücadelesinin 100. Yılında Samsun’da yapılan bu anlamlı yarışmaya katılarak birinciliği Hatay’a kazandırmanın gururunu yaşadığını” ifade ederek şunları söyledi :
“Yaklaşık 20 araç ve 40 sporcunun katıldığı zorlu Karadeniz Offroad Kupası 3. Ayak yarışlarında Hatay’ı Dörtyol İlk Kurşun Offroad Kulübü olarak temsil ettik. Yarışmalar oldukça zor ve sağanak yağışın altında geçmesine rağmen S1 Klasmanında birinci olarak kupayı Milli Mücadele’nin ilk kurşunun atıldığı kent olan Dörtyol’a kazandırdık. Bunun için ben ve ekibim gururluyuz. Toplam 5 etaptan oluşacak olan Karadeniz Offroad Kupası’nın 3. sünü kazandığımız gibi 4. Ve 5. Etapları da kazanarak Hatay’ın adını en üstlere yazdıracağımıza inancımız tamdır.
Kurtuluş mücadelesinin 100. Yılında düzenlenen bu yarışmalar vesilesi ile başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için canlarını veren bütün yurtseverleri saygı, minnet ve rahmetle anıyor, kazandığımız bu kupanın da Hatay’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Karadeniz Offroad Kupası 3. Ayak Organizasyonu, Vezirköprü Kültür Merkezi’nde yapılan Kupa Töreni ile son buldu.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: