Hatsu, Erzin Mahmutlu Terfi İstasyonu’nda Yaşanan Hırsızlığı Kınadı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Erzin ilçesinde bulunan kanalizasyon terfi istasyonunda kablo hırsızlığı yaşandığını ve tesisin durmasına neden olduğunu belirtti.

Erzin ilçesine bağlı Mahmutlu Mahallesi’nde kanalizasyon hatlarının düzenli bir şekilde iletimini sağlayan Mahmutlu Kanalizasyon Terfi İstasyonunda hırsızlık yaşandığını ve 10 bin TL değerinde ekipman çalındığını bildirdi.

Kimliği belirsiz kişiler tarafından verilen zarar sonrasında tesisin kullanılmaz hale geldiğini açıklayan ve yenileme çalışmalarının yapıldığını açıklayan HATSU, hırsızlık sonrasında yapılan tespitlerde 11 kw’lık motor, pano kumanda malzemeleri ile enerji nakil hattındaki kabloların kesilerek çalındığını aktardı.

Gerekli yasal işlemlerin başlatıldığını ve yaşanan hırsızlık vakalarını şiddetle kınandığını vurgulayan İdare, devlet kurumunu zarara uğratarak vatandaşın hizmet almasını engelleyen kimseleri kamuoyunun takdirine bırakarak tesisin onarım yapılarak eski haline getirileceğini kaydetti.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: