HGC YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, pandemi süresince basın mensuplarına yönelik gerçekleştirdiği gıda yardımlarından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ve beraberinde bulunan Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye’yi etkisi altına alan pandemi süresince basın mensuplarına gerçekleştirdiği gıda yardımlarından dolayı HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim Kurulu Üyeleri ayrıca 53 yıl sonra Süper Lig’e şampiyon olarak çıkma başarısı gösteren Hatayspor’un başarısında emeği geçen HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı tebrik ederek, Başkan Savaş’ın şampiyonluk kupası önünde çekilmiş olan bir tabloyu da hediye ettiler.
ÇABALARINIZI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ
Ziyarette kısa bir açıklama gerçekleştiren HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, “Türkiye’yi etkisi altına alan pandemi süresince basın mensuplarımıza yapmış olduğunuz gıda yardımları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Ayrıca Hatayspor’umuzun 53 yıl sonra Süper Lig’e çıkması basın mensuplarını sevindirdiği gibi futbolseverleri ve vatandaşlarımızı da daha da çok sevindirdi. Bu başarıda gece gündüz demeden takıma sahip çıkarak yaptığınız emekler inkar edilemez. Neredeyse 3’üncü lige düşme potasından takımı alarak, son 3 yılda memleketimize 2 şampiyonluk yaşattınız. Hatayspor’umuzun şampiyon olmasında başta şahsınız olmak üzere, emeği geçen futbolcularımızı, teknik heyeti, kulüp başkanı ve yöneticilerini tebrik ediyor, Süper Lig’de başarılarınızın devamını diliyor, bizleri makamınızda kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.
HATAYSPOR’UN BAŞARISINDA EN BÜYÜK PAY HATAY HALKININDIR
HGC Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Basın, demokrasinin olmazsa olmaz ilkelerinden biridir. Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik yapan basın mensuplarımız mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden vatandaşlara haber ulaştırmak için çaba göstermektedir. Elimizden geldiğinde basın mensuplarımıza destek olmaya çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Hataysporumuz 53 yıl sonra ilk defa şampiyon olarak Süper Lig’e çıkma başarısı gösterdi. Bu başarı tüm Hatay’ımızın başarısıdır. Yalnızca Antakya, Defne, Dörtyol değil, 15 İlçemizin başarısıdır. Yayladağı’ndan Erzin’e, Samandağ’dan Reyhanlı’ya tüm ilçelerimizle birlikte önümüzdeki yıl Hataysporumuzun daha fazla başarılı olmasını istiyorsak takımımızı her alanda desteklememiz lazım. Bu konuda sizlerin öncülüğünde tüm Hatay halkını Hatayspor’umuza daha fazla destek olmaya ve sahip çıkmaya davet ediyorum. Ayrıca şahsıma ait olan bu anlamlı tablo için HGC Başkanı Abdullah Temizyürek nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.
HGC BAŞKANI TEMİZYÜREK’TEN BAŞKAN SAVAŞ’A PLAKET VE TABLO
Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, basın mensuplarına yönelik gerçekleştirdiği gıda yardımı nedeniyle HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür plaketi verirken, Hatayspor’un şampiyon olarak Süper Lig’e çıkma başarısı göstermesinden dolayı Başkan Savaş’ın şampiyonluk kupası önünde bulunan resminin bulunduğu tabloyu hediye ettiler.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: