ARİAD İle BATIGÖZ Cerrahi Tıp Merkezi Arasında ‘Sağlıkta İndirim Protokolü’ İmzalandı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Arsuz İş İnsanları Derneği(ARİAD) ile Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi arasında ‘Sağlıkta İndirim Protokolü’ imzalandı.

İmzalanan protokol çerçevesinde Arsuz İş İnsanları Derneği üyelerine Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi’nde geçerli olmak üzere muayene, tetkik, lazer ve ameliyatlar dahil sağlık hizmetlerinde indirim sağlanacak.

ARİAD Başkanı Adnan Ağır yaptığı açıklamada anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunarak ‘‘ Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Pazarlama ve İş Geliştirme sorumlusu Mehmet Gassaloğlu ve Kurumsal İletişim sorumlusu İsmail Genç’le dernek binamızda bir araya geldik. Çok güzel ve hoş geçen ziyaretimizi ARİAD ve Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi arasında ‘Sağlıkta İndirim Protokolü’ imzalayarak taçlandırdık. Üyelerimizin kendilerinin ve birinci derece yakınlarının yaşadıkları sağlık sorunlarının tedavilerinde belirlenen oranda indirimden faydalanabilecekler. ARİAD üyeleri ve bakmakla yükümlü olduğu eş çocukları için muayenelerde  %20 indirim, tetkiklerde % 15 indirim, Lazer ve Ameliyatlarda ise % 10 indirim uygulanacaktır ’’  diye konuştu.

Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi Pazarlama ve İş Geliştirme sorumlusu Mehmet Gassaloğlu ise ‘‘Arsuz İş İnsanları Derneği üyelerine ve birince derece yakınlarına hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Yapılan anlaşmamız hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

 


Paylaş
Kategori:
Etiketler: