Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Yeni Binasına Hayırlı olsun Ziyaretleri Aralıksız Devam Ediyor

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

GÜNGÖR; “Bölgesinde Her kesimden Her Görüşten Emekçilerin Sendikasıyız. Biz de ayırım Gayrım Yok Birlik Beraberlik Var”
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi yeni Binasına Hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Bölgesinde her kesim ve görüşten emekçilerin sendikası olan Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi yeni binasına hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ederken emekçilerin de sorunları çözüm odaklı dinleniyor.

Ziyaretler kapsamında MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf ÇOMU ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İskenderun ilçe başkanı Turan BOZKURT Özçelik-İş Sendikasının yeni hizmet binasını ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

MMK Fabrikalarında yetkili sendika olan Özçelik-İş Sendikasını Mmk Metalurji Elektrik Bakım, İsdemir Elektrik Dağıtım Müdürlüğü ve Nakliyat Müdürlüğünde çalışan üyeler de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Ziyaretler kapsamında yine İsdemir A.Ş çalışan üyeler de Sendikanın yeni hizmet binasını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Devam eden ziyaretler kapsamında Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri ve Önder İmam Hatipliler Derneği İskenderun yönetimi de Özçelik-İş Sendikasının yeni hizmet binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Şube Mali Sekreteri Veysel Yayla, Şube Sekreteri Murat Kayış, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Mehmet Şahin, Şube eğitim sekreteri Hakan Karakoca ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyarette yer alarak memnuniyetlerini dile getirdiler.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: