İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme Denetiminden Başarı İle Geçti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Türk Loydu İktisadi Kuruluşu tarafından gerçekleştirilen Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme denetiminden başarıyla geçti.
Türk Loydu Denetçisi Mümin Bakkal tarafından “ISO 9001/2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme Denetimi ve ISO 10002/2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgelendirme Denetimi Covid-19 Pandemi nedeniyle video konferans yöntemiyle gerçekleşti.
Denetime, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, KYT ve Akreditasyon Sorumlusu Güldane Erkol katılırken, İTSO Ticaret Sicil Müdürü Sezin Özdemir, Oda Sicil memuru İrem Kırık da, denetimler de yer alarak birimleri ile ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.
Türk Loydu Denetçisi Mümin Bakkal tarafından “ISO 9001/2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme Denetimi ve ISO 10002/2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgelendirme standardına göre çalışmaların uygun yürütüldüğünü belirlediklerini anlattı.
2 gün süren denetimlerde KYT ve Akreditasyon Sorumlusu Güldane Erkol, Türk Loydu Denetçisi Mümin Bakkal’a odanın çalışmaları ile ilgili teknik ve detaylı bilgiler vererek rapor sundu.
Türk Loydu Denetçisi Mümin Bakkal; “Yapılan denetimlerde, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın standarda uygun sistemi kurduğu çalışmaların istenilen düzeyde olduğu görülmüştür” dedi.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: