HAK İŞ Hatay il başkanı ve ÖZÇELİK iş İskenderun şube başkanı Mehmet Güngör’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama mesajı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

HAK İŞ Hatay il başkanı ve ÖZÇELİK iş İskenderun şube başkanı Mehmet Güngör 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Güngör;Gazetecilik mesleğinin, toplumsal bilinci arttırmak, güçlendirmek ve kamu yararını her zaman ön planda tutmak açısından önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Halkın gözü ve kulağı olan, zor şartlar altında çalışan basın sektörünün emekçileri, değerli arkadaşlarımızın Çalışan Gazeteciler gününü en içten duygularımla kutluyorum dedi.Gazetecilik onurlu ve çok anlamlı sorumluluklar taşıyan bir meslek. Bu işe gönül veren arkadaşlarımızın yaşadıkları zorlukları, gece gündüz verdikleri emeği toplum olarak takdir etmememiz imkansız. Basınımız, geçmişten günümüze kadar önemli bir gelişme göstererek, yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra, sanal ortamda da etkinliğini her geçen gün artırmakta olup demokrasimizin güçlenmesine katkılar sağlamaktadır. Bu gelişmede, şüphesiz en büyük pay, görevini fedakarca yapan basın çalışanlarına aittir.
Güngör; Basın camiasında emeklilik yoktur onlar son nefesine kadar görevlerini ifa etmeyen çalışan değerli emekçilerdir dedi.
Ayrıca;
Bu gün vesilesiyle ahirette intikal etmiş basın emekçilerine Allah’tan rahmet, görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan tüm basın mensuplarına da sağlıklı uzun ömürler diledi.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: