Doç. Dr. Necmettin Çalışkan; Partimiz Şu Anda Yükselen Değer

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Online İl Divan Toplantısı’na konuşmacı olarak GİK Üyemiz ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Necmettin Çalışkan katıldı.
Toplantıya İl Başkanımız Mustafa Eğe, il yönetimi, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları ile partililer video konferans yöntemiyle bağlandı.
İl Başkanımız Mustafa Eğe bir konuşma yaparak, Saadet Partisi’nin yükselişte olduğunu, iktidar ve muhalefette çalkantılı bir sürecin yaşandığını belirterek bunların karşısında çizgisini bozmamış güven veren Saadet Partisi olarak daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Ardından ilçe başkanları da ilçelerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Daha sonra konuşmasını gerçekleştiren GİK Üyemiz ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, “Partimiz şu anda yükselen değer. İyi bir çıta yakaladık. Saadet Partisi siyasette belirleyici rol üstlenmiş durumda. Bunlar, yaptığımız çalışmalar ve duruşumuzun neticesi. Haktan, adaletten yana olarak gerçek gündemi konuşmaya devam edeceğiz” dedi.
İKTİDAR VE ANA MUHALEFETTE PANİK HAVASI VAR KARARSIZ SEÇMENİN SAYISI ARTTI
Yeni kurulan partilerin ne kadar güven verdiği tartışılır diyen Çalışkan, zaten beraberdiniz diyerek kamuoyunda tepkiler var, Ak Parti’de de bir panik havası mevcut. Başta ekonomi olmak üzere kötü gidişat karşısında kararsız seçmenlerin sayısı bir hayli arttı.
Ana muhalefete baktığımız da bir bölünme var. CHP’den istifalar muhtemelen yeni kurulan ve kurulacak partilere kayması muhtemel. Tüm bunların karşısında çizgisini bozmamış güven veren bir Saadet Partisi, herkesin radarında, yanına çekmeye çalıştığı kilit rolde.
Sn. Cumhurbaşkanının Saadet Partisi’ne ziyareti ile eski refahlılar, şimdi Ak Partililer, bulundukları yerden rahatsızlar ve vicdanlarını rahatlatmak için birleşsin istiyorlar. Saadetin bir çizgisi var, bu çizgisinden taviz vermez. Seçim sat halinde bunlar netlik kazanır” diye konuştu.
Çalışkan, il olarak da Hatay’da kongresi gelmiş ilçelerin kongrelerini tamamlayıp çalışmalarını hızlandıracaklarını dile getirerek, artık eski günleri beklemeyelim, pandeminin henüz biteceği gözükmüyor. İçinde bulunduğumuz şartların gereği, hayat normale dönene kadar, online ve teknolojiyi kullanarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Doç. Çalışkan konuşmasının sonunda Şubat ayının şehitler ayı olduğunu hatırlatarak, “Pek çok değerli şahsiyetin şehit olduğu ve vefat ettiği bu ayda merhum genel başkanımız Necmettin Erbakan Hoca’mız da Şubat ayında aramızdan ayrıldı. Bu ayda ve pandemi sürecinde tüm vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: