Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Patates Dağıtımlarımız Devam Ediyor

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

İskenderun Belediyesi, bir yandan tarım üreticisini desteklerken, ürünü ise ihtiyaç sahibi vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.
İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Sosyal Yardımlaşma Birimi ekipleri kent genelinde farklı noktalarda, kayıtlı bulunan ihtiyaç sahibi ailelere patates dağıtımı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Devam eden yardımlar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediye olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her daim yanındayız. Belediye olarak hem üreticiye hem de ihtiyaç sahibine destek olmak amacıyla tarım kooperatifinden aldığımız patatesleri , ekonomik zorluk yaşayan ailelere dağıtmaya devam ediyoruz” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Bilindiği üzere değerli hemşerilerimize maske, kolonya, akülü tekerlekli sandalye ,gıda kolisi, hijyen seti ve buna benzer desteklerde bulunmuştuk. Bu desteklerimiz artarak devam edecek. Üretici ile halk arasında köprü olacak çalışmalara devam edeceğiz. Halkımızın her daim yanındayız. Sosyal Belediyelik anlayışı ile hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediyesinin yapmış olduğu sosyal çalışmalara teşekkür eden vatandaşlar ise “Başkanımızdan Allah razı olsun. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: