Arsuz Turizm ve Kültür Derneği ile İTSO Arasında Protokol İmzalandı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

“İTSO Üyelerine Arsuz Bölgesindeki İşletmelerden İndirim”
Arsuz Turizminin gelişmesi amacıyla İTSO üyelerine yönelik indirim protokolü imzalandı.
Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Aslan, ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, protokolü birlikte imzalarken, her iki tarafa da hayırlı olunması temennisinde bulunuldu.

Ziyarette Aslan, Arsuz Turizm ve Kültür Derneğinin amacı hakkında İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a bilgiler vererek, “Arsuz turizminin tanıtımına katkı verebilmek, ilçemizin zengin tarihini doğa güzelliğini, denizini tanıtabilmek, Arsuz’da 12 ay 4 mevsim turizm yapılabileceğini üye işyerlerimize misafir gelmelerini sağlamak için çalışmalar yapmaktayız.
Bu kapsamda; İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin gelmeden önce rezervasyon yapmaları gerekmektedir. Üyelere, otellerde yaz sezonu (Haziran, Temmuz Ağustos, Eylül) ayları yüzde 20 indirim, diğer aylar yüzde 40 indirim sağlanacaktır. Restoranlarda tüm yıl yüzde 15 indirim sağlanacaktır. Döner ve Pizza salonlarında yüzde 10 Bayan kuaförlerde yüzde 10 indirim sağlanacaktır. İndirimler Dini Bayram tatillerini ve festivalleri kapsamamaktadır. Konuklar protokol yapılan kurumun kimliklerini ibraz ederek indirimden faydalanabilirler” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, Dernek yönetimine Arsuz Turizmine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek, “Bölgemizin önemli turizm şehri olan Arsuz’un gelişmesi için el birliği ile hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. İTSO üyelerimizin de bu indirimlerden faydalanacak olması önemli. Her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.
İTSO Meclis Üyesi Bülent Seküoğlu’nun da hazır bulunduğu protokol imzasında, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan, Dernek ikinci başkanı Metehan Sakallı, Dernek yönetim kurulu üyeleri Taner Uçar ve Şehmus Çelik, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: