HATSU’DA YETKİ İÇİN İŞÇİ TEKRAR BELEDİYE İŞ SENDİKASI DEDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

HATSU’da sendikalar arasındaki yetki yarışı, Belediye İş Sendikası’nın zaferiyle sonuçlandı..
Üyelerle birlik beraberlik, sorunların tespiti ve yerinde çözümü, çalışanlar arasındaki uyum, Belediye İş Sendikası’na tekrar “YETKİ” ünvanı verdi.
Bu güne kadar Belediye İş Sendikası’nın tutum ve çalışmasından memnun olan üyeler, sorunlara çözüm noktasında seferber olan yöneticilere teşekkür ettiler.
Dün itibariyle 1056 üye yetki tespiti yaparak süreci başarıyla tamamlandı.
Belediye İş Sendikası Hatay Şube yetkilileri , yetki veren tüm çalışanlara teşekkür ederek, “Çok kıymetli Hatsu’da çalışan işçi arkadaşlarımız; öncelikle sendikamıza ve geleceğinize sahip çıktığınız için sizlere teşekkür ediyoruz bilindiği üzere yetki ile ilgili sendikal faaliyetler 02/05 2021 itibari ile son bulmuştur belediye İş -Sendikası olarak .1056 üye yaparak yetki tespitiyle ilgili süreyi başarıyla tamamlamış bulunmaktayız tüm işçi arkadaşlarımıza ve sendikamıza hayırlı olsun . Şimdiden bayramınızı kutluyor En güzel günlerde beraber olmak dileğiyle selam ve saygılarımızı sunuyoruz Ayrıca bugün itibari ile üyeliğini gerçekleştirmeyen arkadaşlarımızın da bir an önce üyeliklerini gerçekleştirmelerini önemle rica ediyoruz”şeklinde açıklamada bulundular.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: