ARSUZ’DA ‘19 MAYIS’A GEZİCİ KUTLAMA

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’ münasebetiyle, konvoy ile mahalleleri gezerek, vatandaşlarla birlikte bayramı kutladı.
‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın Türkiye Cumhuriyeti tarihinde önemli bir yeri olduğunu belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, böylesi bayramların pandemi gölgesinde kutlanmasının üzücü olduğunu söyledi. Önümüzdeki bayramların, pandeminin tamamen kalkması ile daha coşkulu ve birlikte kutlanmasını temenni ederek, milletimiz için önem arz eden tüm değerlere sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Başkan Güven, “ Bu bayramlar birlik beraberliğin ne kadar önemli olduğunun göstergesidir. Mustafa kemal Atatürk önderliğinde, Atalarımızın bu toprakları işgallerden nasıl kurtardığını hepimiz biliyoruz. Gençlerimizin, Atatürk’ün emanetine canı pahasına sahip çıkacağından hiç şüphemiz yok.
Bu bayramları pandeminin gölgesinde kutlamak elbette ki bizleri üzmektedir. Ancak bizlerde vatandaşlarla, mahalle sakinlerimizle birlikte olmak, onlarla birlikte bu güzel bayramları kutlamak için konvoyumuzla mahallelerimizi dolaşıyoruz. Dileğimiz en kısa süre içine bu pandemiden kurtulup, milli değerlerimizi büyük bir coşku içerisinde kutlamak. Bu vesile ile başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gençlerimizin ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını’ kutluyorum,” dedi.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: