Erol Akın; “Sağlıklı Kazasız ve Bol Kazançlı bir Eğitim Dönemi Diliyorum”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

İskenderun Esnaf Odaları Başkanı HESOB Başkan vekili ve İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, 6 Eylülde okulların açılacağını ve Şoför esnafı olarak gerekli tüm tedbir ve önlemlerin alındığını söyledi.
Akın yaptığı açıklamasında; “13 Mart 2020 yılından bu yana okullar Korona virüsten dolayı kapalıydı. Burada en çok mağdur olan esnaf grupları ise servis şoförleriydi. Bunun yanı sıra kantinciler, kırtasiyeciler mağduriyet yaşadılar. 2021-2022 Eğitim Öğretim dönem yılı hem öğrencilerimiz, hem de esnaflarımız için başarılı ve kazançlı geçecek. Temennimiz bu yönde. Bizim tek dileğimiz okullarda yüz yüze eğitimlerin devam etmesidir. Öğrencilerimiz gerekli olan eğitimleri alsınlar ve bundan ekmek yiyen sektörlerimiz kantinciler, okul kıyafeti satan esnaflarımız, servisçiler, kırtasiyeciler de ekmeklerini yesinler. Çünkü bu esnaflarımız son iki yıldır çok mağdur oldular. Onların da çocukları var. Onlarda evlerine ekmek götürmek zorunlar” dedi.

6 Eylül 2021 Pazartesi günü yüz yüze eğitimlerin başlayacağına vurgu yapan İskenderun Esnaf Odaları ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, Okul öncesi servis şoförlerimizle yaptığımız istişarelerde, servis araçlarının özellikle hijyen kurallarına dikkat etmeleri, rehber personelleri ve şoförlerimizin de maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarımızı yaptık. Sağlıklı seyahat etmeleri için tedbir almaları gerektiğini kendilerine ilettik. Bu vesile ile 2021-2022 yılının öğrencilerimize, eğitim camiasına esnaflarımıza sağlıklı, başarılı ve kazançlı bir yıl olmasını diliyorum. Trafik kazası yaşamadan sağlık bir eğitim dönemi geçirmelerini istiyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: