Pamuk Öğrencilerinin Atatürk Sevgisi Görülmeye Değer

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında Primemall AVM’de (ATATÜRK) Sergisi Açtılar
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğrenciler 10 Kasım Atatürk’ün ölümünün 83. Yıl dönümü münasebetiyle resim sergisi açtılar.
Pamuk Kreşin minik maharetli öğrencileri günlerdir kendi elleri ile hazırladıkları resimleri İskenderun halkı da ilgi ile gezme ve görme imkanı buldular.
Primemall Alış veriş Merkezinde gerçekleştirilen resim sergisinde, Türkiye’nin kurtarıcısı, Baş Komutan ve baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün resimleri sergilendi ve büyük ilgi gördü.
Serginin açılış kurdelesini KADEM Hatay İl Başkanı Selma TUNÇ, ÖZAKDER Başkanı Levent ERDEM, Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma TÜRKOĞLU, veliler ve öğrenciler birlikte kestiler.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları tarafından açılan resim sergisinde ise en çok ilgiyi Atatürk köşesi gördü. Öğrenciler ve veliler Atatürk köşesinde günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çekindiler.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu yaptığı açıklamasında; “Öğrencilerimize Atatürk sevgisini en iyi şekilde anlatıyoruz. Günlerdir heyecanla çalışan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz göz nuru döktükleri resimleri bu gün İskenderun halkı ile paylaşmanın heyecanını yaşıyorlar. Burada öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu kadar emekte öğretmenlerimizin de büyük payı oldu. El birliği ile bu gün Atatürk’e karşı sevgimizi bu şekilde göstermiş olduk. Atatürk’ün çağdaş uygarlık seviyesine ulaşılmasında eğitime ne kadar önem verdiğini biliyoruz ve çocuklarımıza da çağdaş eğitimi sağlam temeller üzerinde vermenin gayreti içerisinde var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları 10 Kasım Atatürk’ün ölümünün 83. Yıl dönümü münasebetiyle açılan resim sergisini İskenderun halkı hafta sonu aileleri ile birlikte görme imkanı buldular ve sergiyi ilgi ile gezdiler.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: