Pamuk Öğrencilerinin Dikili Ağaçları Her geçen Gün Filiz Veriyor

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Pamuk Öğrencilerinin Dikili Ağaçları Her geçen Gün Filiz Veriyor, Yenileri de Toprağa Can Veriyor
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Akarca Mahallesinde gerçekleşen Fidan dikim törenine katıldılar. Protokol ile birlikte fidan diken Pamuk Öğrencilerine ilgi büyüktü.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden”in mahiyetinde görevli bulunan 109’uncu Dönem Kaymakam Adayı Kerem Yüce, “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında tertip edilen Fidan Dikim Törenine katıldı. Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları da bu anlamlı güne katılarak, Fidan diktiler ve geleceğe yatırım yaptılar. Onlarında artık dikili bir ağacı oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin koordinesinde “84 Milyon İçin 3’Er Fidan” adı altında ülkemiz genelinde yürütülen 252 Milyon Fidan Dikimi Seferberliği kapsamında, İskenderun İlçemiz adına ilk fidan; 109. Dönem Kaymakam Adayımız Kerem Yüce tarafından toprak ile buluşturuldu.
İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde, Akarca Mahallesi’ nde gerçekleşen programa; 109. Dönem Kaymakam Adayı Kerem Yüce’nin yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Orman İşletme Müdürü Rıdvan Aksu ve Kurum Müdürleri Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu, öğretmenler ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: