İMEAK DTO İskenderun Şubesi EMITT Fuarında

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, TÜYAP’ta 9 Şubat Çarşamba günü 25. kez ziyaretçilerine kapılarını açtı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi, İstanbul, Antalya, Bodrum, Fethiye ve Marmaris Şubelerinin de olduğu fuarda yerini aldı.

Fuarın açılışına Fuarlar Komitesi Başkanı ve İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Yönetim Kurulu Üyesi Özhan Akgünlü ile İskenderun Şube Personeli Ebru Çetin katıldılar.

Her yıl 45.000’e yakın sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen binlerce turisti ağırlayan ve 12 Şubata kadar açık olan EMITT fuarına bölgenin tatil ve turizm destinasyonunu tanıtmak amacıyla katıldıklarını belirten İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu “Gelişmekte olan bölgemizin her alanda tanıtıma ihtiyacı olduğu gibi tatil ve turizm alanında da tanıtıma ihtiyacı bulunmaktadır. İMEAK DTO İskenderun Şubesi olarak bölge ekonomisine ciddi katkısı olacağını düşündüğümüz her alanda olduğu gibi tatil ve turizm alanlarında da bölgemizi her platformda tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: