Merhume Fatma Uygun Son Yolculuğuna Uğurlandı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

İskenderun’un tanınmış esnaflarından, Uygun ailesinin değerli anneleri Fatma Uygun, rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayata veda etti. Merhume Fatma Uygun’un cenazesi evlatları, ailesi ve sevenlerinin katıldığı törenle dualar arasında son yolculuğuna uğurlandı. Bölgenin en eski esnaflarından Uygun Ailesinin anneleri Fatma Uygun’un vefatı Uygun’lar ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.
Merhum Fatma Uygun’un cenazesi hastane morgundan alınıp helallik alınmak üzere Dumlupınar Mahallesindeki evine getirildi. Mahalle sakinleri ve evlatlarının huzurunda okunan duaların ardından sevenlerinin katılımıyla Karaağaç Asri mezarlığında cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından merhume Fatma Uygun’un naaşı omuzlarda taşınarak aile kabristanında yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.
Esnafından siyasetçisine, STK temsilcilerinden bürokratına kadar her kesimden birçok vatandaşı buluşturan cenaze törenine, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun ilçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven ve teşkilatı, MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt ve teşkilatı, Özçelik-İş İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, İTSO Başkanvekili Muhsin Yeter, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, esnaf oda başkanları, iş insanları, STK’lar, esnaflar, gazeteciler ile Uygun’lar ailesi, sevenleri ve dostları katıldı.
Cenaze sahiplerinin adresine kurulan Taziye çadırında Kur’an’ı Kerim ve dualar okundu. Uygun’lar ailesinin sevenleri ve yakınları Dumlupınar Mahallesi 214 sokak No: 14’deki evin önüne kurulan Taziye Çadırında dualara eşlik ederek, ailenin acısını paylaşıyorlar.
98 yaşında hayata gözlerini yuman merhume Fatma Uygun, Uygunlar A.Ş. ve Mega Medya Yayıncılık A.Ş. yönetim kurulu başkanı, İskenderun Turizm Derneği başkanı, İskenderun Gazeteciler Cemiyet Başkan Yardımcısı, Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve bölgenin sevilen esnaflarından Mehmet, Mahmut, Hasan, Hüseyin ve Sadık Uygun ile Hayat, Zuhal, Necmiye, Meryem ve Sıdıka kardeşler olmak üzere 6 erkek 5 kız, toplam 11 evlat annesiydi.
Mega Medya Gurubu olarak yönetim kurulu başkanımız Sabahattin Uygun nezdinde tüm Uygun’lar ailesine sabır ve başsağlığı diler, merhume Fatma Uygun annemize de Allahtan rahmet dileriz.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: