Deva Partisi İlçe Başkanı Güven Gündüz SUYUNA SAHİP ÇIK GELECEĞİNİ KORU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Deva Partisi 22 Mart Dünya Su Günü münasebeti ile suyun hayat için önemi konusunda bilgi düzeyinin artırılmasına yönelik ilginç bir çalışmanın önderliğini yaptı.
Su kıtlığı ile mücadele konusunda Deva Partisi İlçe Başkanı Güven Gündüz ve parti üyeleri tarafından çocuklara özgü kısa film izleme ve çeşitli etkinlikler yaparak farkındalık oluşturuldu.
Programda partili üyeler suyun hayat olduğunu anlatan Çizgi filmi izleyen çocuklara sorular yönelttiler. Çocuklardan gelen yanıtlar doğru ve bir hayli şaşırtıcı oldu.
Siyasetin bir öğrenim sanatı olduğunu ve Bilgi’nin üstünlüğünü gösteren bu sosyal etkinlik bir emsal teşkil edebilir.
Deva Partisi İlçe Başkanı Güven Gündüz, konuyla ilgili ‘’Halen dünyada 2,8 milyar insan şehirlerde yaşıyor, bu rakam 2025’te 4,5 milyara yükselecek.
Şehirler temiz suya daha fazla ihtiyaç duymakta olup aynı zamanda da daha büyük atık su sorununa yol açmaktadırlar. Şehir nüfusunun artması ciddi su sorunlarını beraberinde getirecektir dedi.
Gündüz, tüm bunlara dikkat çekmenin ve önlem alabilmenin tek çaresi gelecek nesillerin bilinçli davranması ile gerçekleşebilir sözlerine dikkat çekti.
Ve bu tarz etkinlikleri önümüzde ki süreçler içinde de yapacaklarını ifade eden Gündüz, eğitim temelden başlar, iyi bir gelecek için, yaşanır bir dünya için örnek çalışmalarımız sürecektir şeklinde konuştu.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: