ŞAİR-YAZAR KAAN METİN ÇELİK’TEN KAYMAKAM YÖNDEN’E ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Yöresel Halk Oyunları Eğitmeni, Mahalli Şair ve Kitap Yazarı Kaan Metin Çelik, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i ziyaret etti.
Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaret esnasında; Mahalli Yazarı Kaan Metin Çelik tarafından “18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümü ve Şehitler Anma Günü” dolayısıyla hazırlanan etkinlik kitaplarını Kayman Yönden’e takdim etmesinin yanı sıra diğer edebi eserleri hakkında da bilgi alışverişi yaptı.
Bölgemizde çok beğenilen “Yarıkkaya Aşıkları” adlı kitabı hakkında duygu ve düşüncelerini ifade eden Kaymakam Yönden, kitabın önsözü kısmında şu ifadelere yer verdi;
“Memleket aşkının güneşi doğuyor bu kitabın üzerine; Memleketinin güneşine, ayına, denizine, dağına, yaylasına, ovasına ve kadirşinas halkına kısacası somut ve soyut tüm değerlerine âşık bir yazar olan ve bir o kadar da bir gönül adamı olarak manevi duygulara yön veren Kaan Metin Çelik’in kaleminden çıkan bu kitapta; Tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, Güney’in incisi güzide kent İskenderun başta olmak üzere tüm Hatay’ın sahip olduğu sosyal, kültürel v.b . manevi güzelliklerine adeta fikir seyahati yaptırarak, coğrafi bilgi haznemizi ve dağarcığımızı aydınlatıyor.
Bu manada, kaleme aldığı eserleriyle, edebiyat tarih, turizm ve kültür hayatımıza renk katan mahalli yazarımız Kaan Metin Çelik’i içtenlikle tebrik ediyor, edebiyat ve kültür dünyamıza yeni ve seçkin eserleriyle adeta güneş gibi doğması temennisiyle, tüm halkımız ve okuyucularımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum”


Paylaş
Kategori:
Etiketler: