WordPress veri tabanı sorunu: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veri tabanı sorunu: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

Artukbey Kahve İskenderun'da - İskenderun Manşet Haber

Artukbey Kahve İskenderun’da

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Artukbey Kahve yeni şubesini İskenderun’da açıldı.

Mardin’in tatlarını 75. Şubeyle Hatay’a Sunacak

Yurt içinde ve yurt dışında yaptığı yatırımlarla güçlü bir marka haline gelen Artukbey Kahve, 75. Şubesini İskenderun’da geniş katılımlı törenle hizmete açtı.
Artukbey Kahve’nin açılışına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz kaymakamı H. Hasan Gökpınar, CHP Hatay milletvekili Suzan Şahin, İskenderun belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İSTE Rektörü Prof.Dr. Tolga Depci İTSO Başkanı Lvent Yılmaz Yükseliş Koleji kurucusu Nuri Üysen Artukbey Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Yertüm ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

“Paramızın son kuruşuna kadar istihdam kanımızın son damlasına kadar Vatan’a hizmet”
İskenderun’da yaşayan Serdar Yavuz, Mahmut Yavuz, Talat Erkek ve Mustafa Avcı’nın güç birliği yaptığı Artukbey Kahve’nin açılış töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Yertüm, Paramızın son kuruşuna kadar istihdam kanımızın son damlasına kadar Vatan’a hizmet sloganı ile çıktığımız bu yolda çok büyük hedeflerimiz var diyerek şöyle konuştu. “Yurt içinde 75, yurt dışında da 7 mağazayla bir marka olduk. Ülkemizin sıkıntılar yaşadığı bu süreçte yüreğini ortaya koyan bütün maddi kazanımlarını ortaya koyan, buradaki iş ortaklarımıza bu yatırımı yaptıkları ve istihdama destek oldukları için teşekkür ediyorum. Bizim hedeflerimiz inanılmaz büyük. İnanılmaz güçlü bir markayla yeniden Anadolu deyip Türkiye’ye ve dünyaya uluslararası bir marka çıkarmak hedefindeyiz. Bu hedefimizin alt yapısını güçlü adımlarla atıyoruz ” dedi.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Mardin’e ve dibek kahveye hiç yabancı olmadığını dile getirerek, Kozluk ve Şirvan’da görev yaptığı sürelerde bölgeyi ve bölge tatlarını çok iyi bildiğini anlattı. Kaymakam Yönden, iki hoşgörü kentin bu tatlarda buluştuğuna vurgu yaparak şu mesajları verdi:
“Orada,Süryani’siyle Türküyle, Kürdüyle, ama burada biraz daha fazla Hristiyan’ıyla, Laz’ıyla, Çerkez’iyle İskenderun daha çok kardeşlik şehri. Onun için iki kardeş şehri burada buluşması bizi devlet olarak mutlu etti. Bu gibi kültürleri birleştiren tesisleri takip etmeyi sürdüreceğiz.”
Arsuz Kaymakamı H. Hasan Gökpınar da, açılış sırasında farklı duygular yaşadığına dikkat çekerek, Artuklu Kaymakamlığından buraya geldiğini hatırlattı ve marka sahibi Tacettin Yertüm’le tanışıklığının olduğunu aktardı ve Artuklubey Kahvesi’nin çok ciddi katkı sağlayacağına inandığını söylerken, bir şubenin de Arsuz’da açılması dileklerinde bulundu.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da konuşmasında, belediye olarak yatırıma ve yatırımcıya destek verdiklerini belirterek “İskenderun, Artukbey’e çok faydası olacaktır. Heyecan, renk ve rekabet katacaktır. Biz buranın yerel yöneticisi olarak bize kim yatırım için müracaat ederse imkanlarımızı sonuna kadar bekletmeksizin destekleriz” ifadelerini kullandı.
Cesaretin, korkuya karşı bir direniş olduğuna vurgu yapan Milletvekili Suzan Şahin, konuşmasında şu noktalara dikkat çekti:
“Bu dört gencin cesaretlenip böyle bir yatırımı yaptıkları için kutlarım. Aslında cesaret korkuya karşı bir direniştir. Yatırımdan korkmamak lazım. Başarı sadece cesaretle yakalanan bir şey değildir. İnanç, kararlılık, emek, yani, çalışmak, çalışmak, çalışmak gerekiyor. Tacettin bey bu inançla yola çıkmış ve hayaline kavuşmuş. Hayaller süreklidir. Hedefler hiç bitmez ve hep daha ileriye gitmek gerekir. Ben inanıyorum ki Türkiye’nin bütün illerinde ve ilçelerinde ve dünyanın dört bir yanında Artukbey Kahve’nin tadını her yerde tadacağız. Tacettin Bey, ayrıca gastronomi şehri olan kentimizde tatlarını, renklerini, birleştirmek gibi güzel bir eylem de gerçekleştirmiş. Kültürü bir birine çok yakın olan iki ilin tatlarını da birleştirmeye çalışmış. Bizim kardeşliğe, sevgiye, bir arada olmaya bir birimizle yakınlaşmaya çok ihtiyacımız var.”
Konuşmaların ardından dua edildi ve sonrasında protokol üyeleriyle birlikte kurdela kesimi yapıldı. Artukbey Kahve İskenderun’da açılış sonrası davetlilere Artukbey ürünü olan kahve ve kuruyemişler ikram edildi.

 


Paylaş
Kategori:
Etiketler: