TÜRK EĞİTİM-SEN HATAY 2 NOLU ŞUBESİ’NİN YENİ HİZMET BİNASI DUALARLA HİZMETE AÇILDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şubesi’nin İskenderun Çay Mahallesi Yılmazlar İş Merkezi’ndeki yeni hizmet binasın dualarla hizmete açıldı.
Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu, Sendika başkanları ve Türk Eğitim-Sen üyeleri katılım gösterdi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, yeni hizmet binasının sendikaya kazandırılmasında büyük emekleri bulunan Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık’tan övgüyle bahsetti. Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

Yavuz Selim Yanık: “Kenetlendik Güçlü Birliktelik ile Bu Günlere Geldik”

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, “Bu gün burada kendi sendika binamızın açılışı gerçekleştirmenin onurunu yaşıyoruz. Bu binanın alınmasında üyelerimizin katkısı çok büyük. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bundan sonra işimize daha çok sarılacağız. Üye sayımızı arttıracağız ve Eğitimcilerimizin hakkını gözetmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Açılış sonrası sendika üyelerinin katılımı ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan Sendikal çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirdi. Toplantı Sonrası Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, günün anısına Genel Başkan Geylan’a Hatay’ın simgesi zeytin çekirdeğinden yapılan Türk Bayrağı çerçevesini hediye etti.

Özel Haber-Foto: Mürsel SEHER


Paylaş
Kategori:
Etiketler: