EKONOMİNİN GENÇ VE DİNAMİK YÜZÜ İŞ İNSANI ATIF CERİTBİNMEZ, HGC İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİ’NİN KONUĞU OLDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

İş dünyasının en klas iş insanları arasında yer alan CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) İskenderun Temsilciliği’ne nezaket ziyaretinde bulundu. İş insanı Atıf Ceritbinmez’i sıcak bir ilgiyle karşılayan HGC İskenderun Temsilciliği Başkanı Sabriye Sönmez ve üye gazeteciler, bir süre sohbet ettiler.
Sıfırdan başlayarak iş dünyasında zirveye uzanan ve gençlere ilham veren süper bir başarı öyküsü oluşturan girişimci işadamı Atıf Ceritbinmez, iş yaşamındaki tecrübelerini açık yüreklilikle paylaştı.
İstanbul Sanayi Odası’nın (ISO) geçtiğimiz yıl açıkladığı Türkiye’nin İkincisi Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde yer almayı başaran CRT Metal, ihracat bayrağını bu yıl atılımlarıyla daha fazla ülkeye taşıdı.
Samimi tavırları, mütevazi duruşu ve yüce gönüllülüğüyle daha fazla insana iş ve aş oluşturma, daha fazla ihracat hedefiyle yatırımlarını sürdüren iş insanı Ceritbinmez, ziyaretin sonunda günün anısına basın mensuplarıyla hatıra fotosu çektirdi.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: