ÖZÇELİK-İŞENDİKASI ŞUBE YÖNETİMİ RAMAZAN AYINDA DA EMEKÇİLERİN YANINDA

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

GÜNGÖR, İSDEMİR’DE EMEKÇİLERLE, AZGANLIK MAHALLESİNDE DE
MUHTAR VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Ramazan ayında da emekçileri ziyaret ederek sorunları dinliyor, çözüm yolları arıyor, onları bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri İSDEMİR Çelikhane yemekhanesinde emekçilerle birlikte iftarını açtı. Güngör, Yapılan duaların ardından iftarlarını açan İSDEMİR emekçilerine Hayırlı Ramazanlar ve hayırlı işler diledi.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İSDEMİR ziyaretinin ardından Azganlık Mahallesinde teravih namazını kıldılar ve namaz sonrası Azganlık Mahallesi Muhtarı Murat Saraç’ı ziyaret ettiler. Tatlı Yiyelim Tatlı Konuşalım ortamında geçen ziyarette Azganlık Mahallesi Muhtarı Murat Saraç, Güngör ve ziyaretçilerine özel tepside hazırlanmış baklava ikramında bulunurken, ilgi alaka ve misafirperverliğinden dolayı Azganlık Mahallesi Muhtarı Saraç’a teşekkür edildi. Ziyarette, Özçelik-İş
Sendikası Yönetimi ve emekçileri, Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bestami Kılınç ve Mahalle sakinleri de yer aldı.

 


Paylaş
Kategori:
Etiketler: