BİREY OKULLARIDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINA KATILARAK ATATÜRK ALANIN DA DÜZENLENEN TÖRENLERDE YER ALDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

GELECEĞİN YETİŞKİNLERİ BAYRAMLARINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADI
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bundan tam 102 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurarak ilan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladık. İskenderun’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102. Yıl kutlama etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.
İlk olarak Atatürk anıtında çelenk töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz tarafından anıta çelenk sunuldu. Çelenk töreninin ardından 5 Temmuz İlkokulu’nda düzenlenen törene geçildi. İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun 39’uncu Mekanize Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İSTE Rektörü Prof.Dr. Tolga Depci, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, siyasi parti ilçe teşkilat başkanları, STK temsilcileri, Şehit yakınları ve Muharip Gaziler, idari, adli ve askeri erkan ve basın mensuplarının katıldığı etkinlikler görkemli ve coşkulu bir şekilde geçti.
Şarkılar eşliğinde öğrencilerin sergilediği gösteriler herkesten tam not ve bol bol alkış aldı.
Okunan şiirler duygu yüklüydü. Protokol üyeleri, tören sonunda şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere teşekkür belgelerini takdim etti.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: