İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Genel Kurulda Birlik Beraberlik ve Güç Birliği Oluştu
Merih Hasan Yıldırım; “Odamıza Hizmet İçin Var Gücümle Çalıştık”
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 5. Olağan Genel Kurulu İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi.

Yoğun katılıma gerçekleşen Genel Kurula Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Matkap, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, TÜRHAK Başkanı Abdullah Korkmaz, Hatay SMMMO Başkanı Tahsin Kırık ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetimi ve üyeleri katıldılar.
Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Matkap’ın Divan Başkanlığını yaptığı İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 5.Olağan Genel Kurul Toplantısının açılış konuşmanı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaparak, Genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu ve belediyenin hizmetlere hakkında bilgiler verdi.
Merih Hasan Yıldırım; “Modern Hizmet anlayışı ile Odamıza Vizyon Kazandırdık”
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler olarak iki dönemdir Başkanlık yaptığını ve bu süre zarfında odaya vizyon kazandırdıklarını belirten İSMO Başkanı Merih Hasan Yıldırım, “Muhasebeciler Odası olarak gerek eğitimlerimiz, gerek bilgilendirme toplantılarımızı, gerekse sosyal aktivitelerle bir çok projelerde yer aldık. Pandemi sürecinde dahi işlerimizi ve hizmetlerimizi aksatmadan meslektaşlarımıza ve mükelleflerimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduk. Bu süre zarfında Odamıza vizyon kazandırdığımıza inanıyorum. Muhasebeciler Odası olarak başlattığımız ve Türkiye genelinde ses getiren ve tüm meslektaşlarımızın da destek verdikleri Hatıra Ormanı Projemizi gerçekleştirdik ve Artık Muhasebecilerimizin de artık birer dikili ağaçları oldu. Şahsım ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım ile birlikte görev yaptığımız sürece her zaman üyelerimizin ve mükelleflerimizin sorunları ile yakından ilgilendik. Devlet ile mükelleflerimiz arasında köprü vazifesi gördük. Sürekli değişen mevzuatları takip ederek üyelerimize ve mükelleflerimize çağdaş ve hızlı hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Mevzuat gereği 2 dönem olan Başkanlık görevimi bu gün birbirinden değerli arkadaşlarımıza devretmenin onurunu yaşıyorum. Bu bir bayrak yarışı. Önemli olan görev yaptığımız süre içerisinde Hoş bir seda ve kalıcı hizmetler bırakabildiysek ne mutlu bize. Bu duygu ve düşüncelerle Genel kurulumuzun hayırlı olmasını temenni ederken, yeni yönetim kuruluna da başarılar diliyorum” dedi.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 5. Olağan Genel Kurulunda, TÜRHAK Başkanı Abdullah Korkmaz, Hatay SMMMO Başkanı Tahsin Kırık da birer selamlama konuşması yaptılar.
Genel Kurulun sonunda Divan Başkanlığı yapan Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Matkap’a ve uzun yıllar mesleğe hizmet eden Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlere günün anısına plaket takdim edildi.
İSMO YÖNETİM, DENETİM VE DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının tek liste halinde gidilen 5. Olağan Genel Kurulunda, İbrahim Kaynar Başkanlığı seçilirken Yeni Yönetim şu isimlerden oluştu: Leyla Eren, Serdar Tümkaya, Ahmet Özsoy ve Gani Aşkaroğlu olurken Denetim Kurulu Üyeleri; Ali Beyazıt Karahan, Lemye Hayat Felah, Latif Çakır, Disiplin Kurulu üyeleri ise; Serdal Turunç, Deniz Kartal, Mevlüde Toma, Kozan Dişibüyük ve Neşet Tümkaya şeklinde belirlendi.

BİRLİK GENEL KURUL TEMSİLCİLERİ:
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 5. Olagan Genel Kurulunda Birlik Genel Kurul Temsilcileri ise; Aladdin Özbülbül, Merih Hasan Yıldırım, Ali Mutlu, Mustafa Hammut Coşkun, Muharrem Dingil, Mehmet Güneş, Alaeddin Hamarat ve Elvin Bilen olarak belirlendi.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: