Muhasebeciler Odası Başkanı İbrahim Kaynar, “5.Olağan Genel Kurulumuz Camiamıza Hayırlı Olsun”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Kaynar, ”Meslektaşlarımıza Karşı olan sorumluluğumuzun Bilincindeyiz”

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen 5.Olağan Genel Kurul sonrası değerlendirmelerde bulunan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar,
“Meslektaşlarımıza karşı olan sorumluluğumuz daha da arttırmış bulunmaktadır. Yeni dönemde daha yoğun ve aktif bir çalışma içerisinde hizmet vermenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar, sosyal medya üzerinden yaptığı değerlendirmesinde; “İskenderun SMMM Odası seçimli Genel Kurulumuzu başarıyla tamamladık. İbrahim Kaynar olarak İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığına seçilmemin gururunu yaşıyorum. Tek liste halinde gerçekleşen Genel Kurulumuzun ülkemize ve meslek camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.
Genel Kurulumuza teşrif eden ve Divana Başkanlık eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanımız Sayın Nihat Matkap’a, İskenderun Belediye Başkanı Sayın Fatih Tosyalı’ya, TÜRHAK Başkanı Sayın Abdullah Korkmaz’a, Hatay SMMM Odası Başkanı Sayın Tahsin Kırık ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ediyorum.
Nispi temsil sisteminin, meslek odalarımıza verdiği zarar düşünüldüğünde; tek liste ile bir genel kurulu tamamlamanın, tüm Türkiye’ye çok önemli bir mesaj niteliğinde olduğunu düşünüyorum. İskenderun’daki uzlaşı kültürünün ve seviyesinin anlaşılması bakımından bu çok değerlidir.
Gerçekleştirdiğimiz bu genel kurul, bizi onurlandırdığı kadar, meslektaşlarımıza karşı olan borcumuzu ve oda çalışmalarındaki sorumluluğumuzu daha da arttırmış bulunmaktadır. Tüm meslektaşlarımıza layık olabilmek için, önceden olduğu gibi, var gücümüzle çalışacağımızdan, hiç kimsenin kuşkusu olmasın.
Odamızın ve mesleğimizin geleceği adına oluşturduğumuz, bu sinerji için, şahsım ve kurullarda göreve gelen tüm arkadaşlarım adına, hepinize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: