HATAY KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİN’DEN HGC İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİNE ZİYARE

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Hatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Reşat Kayman, Başkan Vekili Zeynep Çiğdem Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hatay Gazeteciler Cemiyeti, İskenderun Temsilciliğini ziyaret ettiler.
Ziyaret samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti.
Hatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Reşat Kayman, yaptığı ziyaret ’de şunları ifade etti ‘’Gerçekten çok güzel ve kaliteli bir kent konseyi Gençlik Meclisi oluşturduk. Gençlerin birbirine, küçüklerine ve büyüklerine rol model olmalarını istiyoruz.
Burada en büyük sorumluluk bizlere düşüyor. Kent Konseyi Gençlik Meclisi her zaman çok önemlidir, çünkü kentte yaşayan gençlerin kamuyla olan ilişkilerinde adeta bir köprü vazifesi görmektedir. Biz de burada hep birlikte kentli olmanın sorumluluğunu, bilincini ve gerekliliklerini yerine getireceğiz. Hepimizin görevleri ve sivil topluma karşı borcumuz var. Bu borcu hep birlikte ödeyeceğiz dedi.
Kayman, kentimizi tanıtmak ve etkinlikler yapma noktasın’ da HBB Başkanımız Lütfü SAVAŞ, bize daima destek oldu.
Örneğin Hassa’nın bir köyüne kütüphane
İmkânsız koşullarda okuyan öğrencilere kıyafet desteği
Sempozyumlar düzenlenmesi
Dünya çöp toplama gününde çöp toplama gibi etkinliklerde bulunduk.
Önümüzde ki süreçte ise bir çocuk festivali yapmayı planlıyoruz, tüm bunları yaparken öncü ve örnek olma noktasında Hatay’ı bir bütün olarak ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz şeklinde konuştu.

HGC İskenderun Temsilciliği üyeleri ile Kent Konseyi Gençlik Meclisi günün anısına bir fotoğraf çektirerek ziyareti sonlandırdılar.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: