BİREY OKULLARINDA MEZUNİYET COŞKUSU YAŞANDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

BİREY OKULLARININ MEZUNİYET AKŞAMINDA SEVİNÇ, HÜZÜN VE GURUR BİR ARADA YAŞANDI

Murat Soyak, “Okul Hayatın Kendisidir”

İskenderun’da 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemini başarı ile geçen Birey Okullarında Mezuniyet ve kep atma töreni düzenlendi.

Ramada Otel bahçesinde düzenlenen Mezuniyet Gecesi ve kep atma töreninde sevinç, hüzün ve gurur bir arada yaşandı.

İskenderun’da Ortaokul ve Lise düzeyinde kaliteli eğitim ve öğretim veren, Birey Okullarının mezuniyet gecesinde öğrenciler kendilerine yakışır bir şekilde görevlerini yerine getirdiler.

Birey Okulları Kurucusu Murat Soyak, Okul birincilerini tebrik ederek plaket ile ödüllendirdi.

Mezuniyet töreninde öğrencilere tavsiyelerde bulunan Birey Okulları Kurucusu Murat Soyak; “2021-2022 Eğitim Öğretim sezonunu tamamlamış bulunmaktayız. Birey Okulları olarak 2.mezunlarımızı veriyoruz. Birey Eğitim Kurumları olarak 4. Nesil öğrencilerimizsiniz. Geçen seneye nazaran bu sene çok daha samimi, çok daha içten ne istediğini bilen öğrenciler ile çalıştık. Bu yıl Geçen seneki üniversite sınav performansımız ve LGS performansımızın üzerine çıkacağımızı düşünüyorum.

İnşallah bundan sonraki hayatınızda geleceğin doktorları, mühendisleri, avukatları ve farklı meslek gruplarında topluma faydalı birer olacağınıza eminim. Bizim sloganız şu arkadaşlar okul hayatın kendisidir ve hayatta gelebileceğimiz en iyi mertebe iyi insan olabilmektir. Tüm öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyorum. Üniversite sınavına girecek olan öğrencilerimize de başarılar diliyorum” dedi.

Gecede mezun olan öğrencilere diplomalarını öğretmenleri verdi ve o esnada duygu dolu anlar yaşandı.

Birey Okulları öğretmeleri de zaman zaman göz yaşlarını tutamadıkları mezuniyet geçişinin finalinde öğrenciler hep birlikte keplerini fırlatarak, okullarından mezun olmanın ve tatile girmenin sevincini yaşadılar.

Birey Okulları öğretmen ve öğrencileri gecenin ilerleyen saatlerinde canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: