SURİYE MESELESİNİ ÇÖZECEĞİZ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

HGC İskenderun Temsilciliğini CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal,CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Yusuf Mansuroğlu,yönetim kurulu üyeleri,Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri, beraberinde gençlik kolları ile birlikte ziyaret ettiler.
Ziyaret temsilci Sabriye Sönmez ve üyelerin ev sahipliğinde gerçekleşti.
SURİYE MESELESİNİ ÇÖZECEĞİZ
Ekonomi’nin her geçen gün daraldığını anlatan Topal,Suriye’lilerin de bu ekonomiye balta vurduğunu ifade etti.
İktidara geldiğimiz gün Suriye meselesini çözeceğimize inanıyorum.Onlara kendi ülkelerinde sağlıklı yaşam alanları oluşturup ait oldukları yere göndereceğiz dedi.
ALTILI ZİRVE KURTULUŞ OLACAK ,
“Altılı ittifak”başarının anahtarı olacaktır sözlerine vurgu yapan Topal,tıpkı Kurtuluş savaşında verdiğimiz mücadele gibi Kuvayi Milliye ruhu ile hareket ederek bu düzeni bozacağız dedi.
Önümüzde ki seçim süreci milletimizin kaderi olacak bu nedenle çalışmalarımıza ara vermeden aynı hız ve aynı heyecanla devam ediyoruz şeklinde konuştu.
CHP İlçe Başkanı Mansuroğlu da ülkemizin ve yerel’de Hatay’ın refaha kovuşması adına hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağız dedi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren HGC İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez, “ziyaret’den duyduğu menmuniyeti dile getirdi.
Ve objektiflere seçime start vermiş bir parti’nin tablosu böyle yansıdı.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: