Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 15. Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Selma Türkoğlu, “Çocuklarımızı hayata hazırlarken temellerine birkaç damla su geleceklerine bir tutam ışık olabildiysek ne mutlu bize”
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının 15. mezuniyet töreninde öğrencilerin gösterileri velilere coşkulu ve unutulmaz anlar yaşattı.
İskenderun’da Okul öncesi eğitimde adeta marka haline gelen ve verdiği eğitimle öğrencileri ilkokula hazırlayan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının 15. mezuniyet töreninde duygu, hüzün ve gurur bir arada yaşandı.
İskenderun’da kendini adeta eğitime adayan ve çocuğu gibi baktığı kurumuna sahip çıkarak, hem eğitim, öğretim hem de istihdam sağlayan şehrimizin başarılı iş kadınlarından Selma Türkoğlu ve ekibinin hazırladığı mezuniyet gecesi muhteşemdi.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Selma Türkoğlu Mezuniyet töreninde yaptığı konuşmasında; “Biz eğitimciler çocuklarımızın gelişimine yön veren en etkili faktörlerden biriyiz. Her çocuğun bir değer olduğu inancı içerisinde yeteneklerini ortaya çıkartıp gelişmelerini kendimize görev saydık. Bu ilke doğrultusunda 15 yıldır Pamuk ailesi olarak birlikte çalıştığımız süre içerisinde sizlere en iyi en kaliteli en doğru en güzelini sunmaya çalıştık. Bu inançla çocuklarımızı hayata hazırlarken temellerine birkaç damla su geleceklerine bir tutam ışık olabildiysek ne mutlu bize. Öğrencilerimizin bu seviyelere gelmesinde özveri ile çalışan tüm ekibi mi de canı gönülden kutluyorum” dedi.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlar öğretmenlerinin yılmadan, yorulmadan azim ve gayretle, sabırla hiçbir fedakârlıktan kaçmayarak yıl sonuna kadar getirdikleri öğrenciler, mezuniyet töreninde üstün bir performans sergileyerek, öğretmen ve velilerine unutulmaz anlar yaşattılar.
Mezuniyet töreni sonunda öğrencilere mezuniyet belgelerini Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Selma Türkoğlu takdim etti.
Mezuniyet töreninin finalinde ise öğretmen öğrenci ve veliler hep birlikte sahneye gelerek kep atma törenine katıldılar ve çocukları ile unutulmaz anlan yaşadılar.
Mezuniyet gösterileri toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu.

HABER VE FOTO : MÜRSEL SEHER


Paylaş
Kategori:
Etiketler: