YARDIM ETMEK RUHUN İLACIDIR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sönmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Aliye Alev Ünal ve Zeynep Yelken ile birlikte Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini ziyaret ettiler.
Yardımlaşma ve yardım etme ruhunu yaşatan bir dernek olmak istiyoruz diyen Sönmez, toplumun kanayan yarası ekonomi yardımı bile güç hale getiriyor sözlerine dikkat çekti. ’Elbette kuruluş nedenimiz öncelikle topluma örnek olmak, ardından mahallemize destek vermektir ‘’dedi.
KAPIMIZ HERKESE AÇIK
Özellikle Muradiye Mahallesinde doğup büyüyen bu gün saygın iş insanı olmuş kişilere seslenen Sönmez, onların mahallemize daha çok katkı sunmalarını bekliyorum. Bu mahallenin sorunlarını bilen ve bu duygular ile yetişen insanların bizi daha net anlayacağı düşüncesindeyim sözlerini işaret etti.
Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği’nin gönüllüleri, kazanç paylaştırma amacı gütmeksizin, bir menfaat temin etmeksizin toplumun yararına çalışıyorlar. Dernek Başkanı Ali Sönmez, “Kapısı herkese açık olan bir derneğiz. ‘Kime nasıl yardım edebilirim?’ diye düşünen kişilerle ihtiyaç sahiplerini buluşturuyoruz. Mutluluk almakla değil vermekle mümkün olur” .
Mahallemiz de yetişkin işsizler, engelli çocuklar ve yaşlılar mevcut. Tek amacımız bu insanların hayatını bir nebze de olsa daha yaşanır kılmaktır sözleri ile konuşmasına son verdi.
Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilcisi Sabriye
Sönmez’de ‘’Derneklerin yardımlaşma ruhuna Medya kuruluşları olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız’’ Dedi. Ziyaret hoş sohbet ortamında sona erdi ve günün anısı objektiflere böyle yansıdı.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: