Muhtarlarla Buluşma, Güvenlik ve Eğitim İstişare ve Koordinasyon Toplantısı Gerçekleşti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara’nın başkanlığında ve ilgili / yetkili kurum ve kuruluşların amirlerinin de katılımıyla “Muhtarlarla Buluşma, Güvenlik ve Eğitim İstişare ve Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

10 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat:14.00′ da İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası [İTSO] ev sahipliğinde icra edilen toplantıda; İskenderun genelinde tüm mahallelerde asayiş, güvenlik ve huzurun temin ve tesisine ilişkin hususlar başta olmak üzere eğitim, sağlık, idari, teknik ve teknolojik v. b. kamu hizmetlerinin işleyişi ele alınarak, mahalle muhtarlarımız ve kurum müdürlerimizin fikir ve önerileri de alınmak suretiyle detaylıca ve çözüm odaklı istişare de bulunulmasının yanı sıra meslek liseleri, teknik/mesleki eğitim faaliyetleri ve istihdam konularına da değinildi.
Söz konusu toplantıya; Kaymakam Dr. Polat Kara’nın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ümit Edremitli, İlçe Müftüsü Osman Şekerci İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Yanmaz, kurum ve kuruluşların müdürleri, ilgili/yetkili kurum ve kuruluşların teknik ve idari birim yetkilileri ile mahalle muhtarları katıldı.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: