TEŞEKKÜRLER HATAY VE İSKENDERUN

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Kaan Metin Çelik, araştırmacı ve gazeteci kimliğiylede tanınan kıymetli yazarlarımızdandır. 30 yıllık yazarlık serüvenine çoksayıda öykü, roman, şiir, derleme ve geçmişten geleceğe folklor çalışmaları sığdıran İskenderunlu yazarımız, ‘Hatay’da kitapları en çok satan ve okunan isimlerden kabul edilmektedir.
Yaptığı çalışmalarla birçok başarıya imza atmıştır. Çocuklara yönelik yaptığı çalışmalar takdir toplamıştır. ‘Tarihi yerlerin özelliklerini anlatan çizimlerini’ boyama kitabı olarak hazırlayan yazarımızın yaptığı bu çalışma Türkiye’de bir ilktir. 2016- 2022 yılları arasında 130 bine yakın öğrenciyle söyleşi gerçekleştirmiş ve “Geçmişten aldığımız folklorik değerlerin gelecek nesillere aktarılması, çocuklarımızın dününü, bugününü bilmeleri için bu kitaplar çok önemlidir. Öykü, şiir, roman, derleme ve boyama kitaplarımızın geleceğe ışık tutup çocukların belleklerinde güzel bir tat bırakacağına inanıyorum.” sözleriyle hafızalardaki yerini almıştır.
Yarıkkaya aşıkları 50 bin
Sekizin dokuzu gibi ola mısın 45 bin
Şiir kitaplarım 10 bin
Siyah beyaz ubuntu 10 bin
Derleme kitabı 5 bin
Deneme ve tiyatro kitabı 5 bin
Aşk Nefes 3 bin
Boyama kitabı yaklaşık 350 bin,roman,öykü, şiir ve derleme kitabı yaklaşık 128 bin okuyucusuyla buluşmuştur. ‘Aşk ve Nefes’ yayınlanan son kitabıdır.
Değerli çalışmaları devam etmektedir…

Halkla ilişkiler / Rehber öğretmeni
Betül UÇAR


Paylaş
Kategori:
Etiketler: