CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara, Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliği’ni Ziyaret Etti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Milletvekili Adayı Kara, ziyaretinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek Hatay’da yaşanan gelişmeler ve seçim süreci hakkında bilgi paylaştı.

Kara’nın ziyaretine Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilcisi Işık Şener ve üyeleri de katıldı. Başkan ve üyeler, ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getirerek, basın mensuplarının tarafsızlık ilkesi doğrultusunda çalışmalarını sürdürmeleri çağrısında bulundular.

Kara, ziyarette yaptığı konuşmada, Hatay’ın ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan önemine vurgu yaparak, Hatay’daki seçim sürecine ilişkin görüşlerini paylaştı. Ayrıca, seçim sürecinde basın mensuplarının rolünün büyük olduğunu ve basının tarafsızlığının önemine değindi.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve üyeleri ise, basının tarafsızlığı ve objektifliği konusunda hassas olduklarını belirterek, seçim sürecinde de bu ilkeye uygun şekilde çalışacaklarını ifade ettiler.

CHP Hatay Milletvekili adayı Nermin Yıldırım Kara’nın HGC İskenderun Temsilciliği’ne yaptığı programda CHP’nin Hatay’ da birinci parti çıkacağı ve hedeflerinin en az 6 olduğunu deklare etti.
Kara; “Yoğun çalışıyoruz artık o bölgenin bu bölgenin Vekili değil her platformda Hatay’ın bir bütününü ele alarak Vekillik yapacağız. Nerede sorun var biz orada olacağız, çözüm için Samandağı’nda sorun olursa Erzin’de de olacağız. Şahsım olarak basınla zaten hep iç içe yakinen bir çok sosyal programlarda bir aradaydık, bir arada olmaya fa devam edeceğiz.Bu seçim çalışmalarımızda yanımızda olan bizi destekleyen siz değerli dostlarımıza ve tüm halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.” Açıklamasında bulundu.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: