İskenderun 1. Organize Sanayi Bölgesinde Sanayi ve Ticaret Üst Kurul Toplantısı Düzenlendi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Hatay Valisi Mustafa MASATLI Başkanlığında, İskenderun 1. Organize Sanayi Bölgesinde; Sanayi ve Ticaret Üst Kurul Toplantısı düzenlendi. Toplantıya MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel EREN, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga DEPÇİN, Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Hüseyin TOPÇUOĞLU ile ilgili kurum müdürleri, OSB Yönetim Kurulu Başkanları, ilimiz genelindeki Dernek ve Sanayi Odası Başkanları, Meslek Odası Başkanları ile OSB’de bulunan yatırımcılar da katıldı.

İlimizdeki yatırımların değerlendirilmesi ve varsa bu konudaki sorunların çözümleri, toplantının ana gündem maddesiydi.

Ekonomik kalkınma olmadan bir ülkenin, daha özelde de bir şehrin, geleceğinin olamayacağını her fırsatta dile getiren Valimiz, hep birlikte yaşadığımız bu süreçte önceliğimizin bu olması gerektiğini ifade etti.

Hatay’ın tekrar ayağa kalkmasında da şehrin ekonomisinin en öncelikli unsur olduğunu ve OSB’ler gibi ekonomi alanında atılan tüm adımları, Valilik olarak destekleyeceklerini dile getirerek hayati bir konuya vurgu yapan Valimiz, toplantıya katılanları sırayla dinledi. Yatırımları ve bu yatırımların önündeki engel ya da sorunları tek tek not aldı. Toplantının ana gündemi, tüm boyutlarıyla değerlendirilerek kurulca bir yol haritası oluşturuldu. OSB’deki yatırımcılara da özellikle teşekkür eden Valimiz; şehrimiz kalkındıkça insanımız daha mutlu olacaktır, dedi.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: