Muhasebeciler Odası ‘E-Fatura Uygulaması ve Muhasebe Entegrasyonu” Konulu Seminer Düzenlendi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Kaynar, “Meslek Mensuplarımıza Yönelik Eğitimlerimiz Devam Ediyor”
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile çözüm ortakları olan Uyumsoft işbirliğiyle “E-Fatura uygulaması ve muhasebe entegrasyonu” konulu Seminer düzenledi.
İskenderun Şehir Kulübünde kahvaltılı düzenlenen Seminerde, ‘Dijital Geleceğe Adım Girus Üran Ailesi ve E-Dönüşüm’ konularında İSMO yönetimine ve meslek mensuplarına sine vizyon destekli olarak bilgiler verildi.
Seminerin açılış konuşmasını yapan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar; “Uzun bir aradan sonra meslektaşlarımız ile bir eğitimde daha beraberiz. Her geçen gün değişen ve gelişen teknoloji ile mevzuatları meslek hayatımızda tatbik etmek ve bu teknolojiyi yakalamak için sürekli çalıyor, kendimizi yeniliyoruz. Bu günkü seminerin siz değerli meslek mensuplarımız için faydalı geçmesini umut ederek, düzenlemiş bulunuyoruz” dedi.
İskenderun Şehir Kulübünde düzenlenen seminerde ‘Dijital Geleceğe Adım Girus Üran Ailesi ve E-Dönüşüm’ konularında Duayen Danışmanlıktan Bedia Vural, Murat Deran ve Mustafa Dakmaz, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi, meslek mensupları ve katılımcılara detaylı bilgiler verdiler.
Toplantı, karşılıklı sor cevap şeklinde son buldu.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: