AK PARTİ A. ADAYI ADNAN DELİVELİ’DEN HGC İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİ’NE ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

2024 yerel seçimlerde İskenderun Belediye Başkanı olmak için aday adaylığını açıklayan Adnan Deliveli, HGC İskenderun Temsilciliğine nezaket ziyaretinde bulundu. Aday Adayı Deliveli, İskenderun’da tüm fikir ve görüşlere açık olduğunun altını çizerek, başkan seçilmesi halinde hedefinin enkazları hızlı bir şekilde ortadan kaldırmak olduğunu belirtti.

HGC İskenderun Temsilcisi Işık Şener ve üyelerinin ağırladığı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Deliveli, aday adaylığı sürecini ve İskenderun için hedeflerini anlatt. A. Adayı Deliveli, “İskenderun’ da tüm fikir, görüşlere açık olmanın önemini biliyoruz. Bir pencereden bakmadan bir bölgenin siyasetini yapmanın fayda olamayacağını biliyorum. Tüm görüşlere, fikirlere açık olan okul hayatım, iş hayatına sahibim.

En büyük hedefim enkazları hızlı şekilde temizlemek ve halkımızın sosyalleşmesinde yapılacak tüm adımları atmaktır. Allah nasip ederse aday gösterilmem durumunda tüm projelerimizi bir bir açıklayacağım” dedi.
İskenderun AK Parti Belediye Başkanlığı için tek aday adayı olması dolayısıyla sorulan sorulara da yanıt veren Adnan Deliveli, “Sanırım Türkiye’ de şu an ilçe olarak tek aday adayı olan, başvuru yapan benim. Bu da ayrı bir heyecan tabi ki. Bir çok ilçede birden fazla aday var tek aday adayı olan ilçe İskenderun’ da bu ünvan bende bulunuyor” diye konuştu.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: