Naim Babüroğlu ÖZAK-DER Tarafından Düzenlenen Atatürk ve 100.Yıl Konferansına Katıldı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Naim Babüroğlu ÖZAK-DER Tarafından Düzenlenen Atatürk ve 100.Yıl Konferansına Katıldı
ÖZAK-DER’in Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Düzenlediği Konferansta Atatürk Sevgisi Yüreklerde Hissedildi

Emekli Tuğgeneral halen İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr.Naim Babüroğlu Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER)’in davetlisi olarak geldiği İskenderun’da öğrenci ve velilere konferans verdi.
Konferans öncesi söz alan ÖZAK-Der Yönetim Kurulu Başkanı ve Pamuk Okul Öncesi Eğitim kurumları Kurucusu Selma Türkoğlu; “6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası hızla toparlanma sürecine girdik. Kısıtlı imkânlarla ve zor şartlarda Okul Öncesi Eğitim Kurumlarımız ayakta kalmanın mücadelesini veriyorlar. Deprem Sonrası ilk defa dernek olarak, Cumhuriyetin 100. Yılında sizlerle birlikteyiz. Derneğimizin amacı, insan gelişiminin en önemli dönemi olan okul öncesinde eğitimin kalite eşmesi, çocuklarla ilk sosyal ortamlarda bulunan öğretmenlerimizi donanımlı bir hale getirmektir. Kalitemizden ödün vermeyerek, çocuklarımıza en iyi eğitimi veriyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında ‘Atatürk ve 100. Yıl’ konulu düzenlediğimiz konferansa katılan tüm veli, öğretmen, öğrenci ve davetlilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Emekli Tuğgeneral halen İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr.Naim Baburoğlu, sine vizyon destekli olarak ‘Atatürk ve 100. Yıl’ konulu konferans verdi.
ÖZAK-DER’in davetlisi olarak İskenderun’a gelen Dr.Naim Babüroğlu TEK Kolejinde Atatürk ve 100. Yıl konulu Konferansta Atatürk’ün hayatını, milli mücadele yılları ve Hatay’ın Anavatan’a katılmasında Atatürk’ün vermiş olduğu mücadeleyi anlattı.
Konferans sonrası kitap imza etkinliği de düzenlendi. Dr.Naim Babüroğlu yazmış olduğu kitapları imzalayarak, okuyucularına takdim etti.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: