İSKENDERUN’UN TANINMIŞ ESNAFLARINDAN YUSUF EROĞLU’NDAN KEDİ EVİNE ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

İskenderun’da uzun yıllar Vestel Yetkili Servisi, Venüs Kumanyacılık ve Lojistik ve Venüs Marine sigorta aracılık hizmetleri sahibi olan kentin sevilen iş insanlarından Yusuf Eroğlu İskenderun’ da bulunan Kedi Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulunarak, gıda yardımını yaptı.

İskenderun Sokak Hayvanları Derneği Başkanı Mine Altay ile sessiz canlar hakkında hasbihal eden Eroğlu; “Kediler, Köpekler bizim bu dünyada bizimle beraber yaşama hakkı olan canlılardır. Gün geçmiyor ki bir zehirleme, kıyım yapılmasın. Üzülerek izliyoruz, sizin gibi hayatını bu canlara adamış herkese teşekkür ediyoruz. Biz de bugüne kadar ve bu günden sonra yine üstümüze düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz.” Açıklamasında bulundu.

Başkan Mine Altay; ” Sizler gibi hayırsever insanların sayesinde bu canların yüzü gülüyor. Bizler bakımlarının, hastalıklarının yanısıra bir de caniler tarafından zarar görmemeleri için uğraşıyoruz. Bu çocuklarımıza yapmış olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyoruz.” Açıklamalarında bulundu.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: