SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET İŞÇİLERİNİN ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLARI ÇALIŞTAYI VE SEMPOZYUMUNU GERÇEKLEŞTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

ÖZ SAĞLIK-İŞ SENDİKASI
SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET İŞÇİLERİNİN ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLARI ÇALIŞTAYI VE SEMPOZYUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİ
Öz sağlık İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Fehmi Azboy da Çalıştay’a katıldı.

Öz sağlık İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Fehmi Azboy, Öz Sağlık-İş Stratejik Araştırmalar Merkezi ÖZSAM tarafından düzenlenen “sağlık ve sosyal hizmet işçilerinin çözüm bekleyen sorunları çalıştayı ve sempozyumuna katıldı.

Moderatörlüğünü ÖZSAM Danışma Kurulu Üyesi, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Anabilim Dili Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Merve Özaydın’ın gerçekleştirdiği çalıştaya, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Gülsevil Alpagut ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. İbrahim Aydınlı sunumlarıyla destek verdi.
GENEL BAŞKAN DEVLET SERT:

“ÖZ SAĞLIK-İŞ; SAHAYI BİLGİ İLE YÖNETME GELENEĞİNE BUGÜN YENİ BİR ÇALIŞMA DAHA EKLİYOR”
Çalıştayın açılışında sağlık ve sosyal hizmet işçilerinin güncel sorunları ile ilgili konuşan Genel Başkan Sert, “Sağlık ve Sosyal Hizmet işkolunun lider sendikası Öz Sağlık-İş; sahayı bilgi ile yönetme geleneğine bugün yeni bir çalışma daha ekliyor. Önceki yıllarda da gerçekleştirdiğimiz ve çalışanlarla çalışma hayatının aktörleri tarafından dikkatle izlenen, çok önemli gelişmelere destek veren, yol açan, yöntem gösteren çalıştaylarımızdan bir yenisini daha yapabilmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.

Çalıştay’a katılan Öz sağlık İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Fehmi Azboy değerlendirmesinde; “Genel merkezimiz tarafından düzenlenen ve oldukça verimli geçen Çalıştayımızda mesleki bilgi ve becerilerimizi tazelemiş olduk.2024 yılında daha güçlü bir sendikal anlayış ve ekiple birlikte çalışmalarımızı azim ve gayret ile sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: