Muhasebeciler Odası Hafta Dolayısıyla, Protokol Ziyaretlerinde Bulundu

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

İSMO Başkanı Kaynar; ‘Mücbir Halin Uzatılması Lazım’
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar ve Yönetim Kurulu Üyeleri hafta dolayısıyla protokol ziyaretlerinde bulundular.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Muhasebeciler Haftası etkinlikleri kapsamında, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, SGK İl Müdürü Hamit Bal, SGK İskenderun Müdiresi Remziye Evren, İş-Kur İskenderun Müdürü Mehmet Yüksel, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Vergi Dairelileri ve Denetim Koordinasyon merkezini ziyaret ettiler.
İSMO Başkanı Kaynar, “01-07 Mart Muhasebeciler Haftası etkinlikleri dolayısıyla bu yıl yaptığımız ziyaretlerde kutlamadan çok güncel mesleki sorunlarımızı ve 30 Nisan tarihinde sona erecek olan ‘Mücbir Hal’ sürecinin sonlandırılması durumunda İskenderun için tamiri mümkün olmayan sonuçların olacağını dile getirmeye çalıştık. Şehrimizin tüm bileşenlerini bu konuda ortak hareket etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu kapsamda depremin yaraları bu kadar tazeyken mücbir halin sonlandırılmasının İskenderun’da meydana getireceği hasarı tüm yönleriyle anlatmaya çalıştık. Bundan sonra ortak hareket etme kararı aldığımız İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a da yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Tarihsel sorumluluğumuzun bilinci ile İskenderun’un tüm dinamiklerini harekete geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

 


Paylaş
Kategori:
Etiketler: