Muhasebeciler Odası İTSO İşbirliği İle ‘Uygulamalı Enflasyon Düzeltmesi’ Eğitimi Düzenledi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile ‘Uygulamalı Enflasyon Düzeltmesi’ konulu eğitim yoğun katılımla gerçekleşti.
Eğitim öncesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı almaya hak kazananlara belgeleri takdim edildi.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar eğitim öncesi yaptığı konuşmasında; ‘Bundan sonraki toplantılarımızı depremden önce ve depremden sonra diye ayıracağım. Çünkü depremden önceki son eğitimimizi kıymetli hocamız Nedim Boz hocamız ile birlikte yapmıştık. Deprem sonrası ilk yüz yüze eğitimi yine onunla yapıyoruz. İSMO olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da eğitimlere ağırlık veriyoruz. Bir arada güç birliği oluşturmak şartıyla yapmamız gerek çalışmalar var. En önemli konulardan bir tanesi mücbir hal konusunda birkaç şey söyleyeceğim. Mücbir halin İskenderun’dan kaldırılması düşünülüyor arkadaşlar. Mücbir hal başka yerlerde uzayacak. Eğer bizler bu konuda gerekli mücadeleyi vermezsek mücbir hal uzamayacak. Mücbir halin uzaması zorunludur. Bizler Oda yönetimimiz ile ne yapabiliriz diye düşündük ve Muhasebeciler Haftası dolayısıyla bir haftadır Vergi Dairesi Başkanı, Kaymakamımız, SGK İl müdürü ve yetkili kişiler ile görüşerek fikirlerine aldık. İTSO Başkanımıza da bu konu ile ilgili vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür ediyoruz. İSMO olarak her zaman üyelerimizi gelişen ve yenilenen mevzuatlar konusunda bilgilendirmeyi amaç edindik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da eğitimlerimiz devam edecek” dedi.
TÜRMOB Eğitmeni Nedim Boz sine vizyon destekli sunumuyla ‘Uygulamalı Enflasyon Düzeltmesi’ konusunda eğitime katılan meslek mensuplarını bilgilendirdi.
Yoğun katalım ile gerçekleşen eğitim, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu,


Paylaş
Kategori:
Etiketler: