İSMO Yönetimi Hatay SMM Odasında Gelir İdaresi Başkanı Yetkililer ile Görüşerek Sorunlarını Dile Getirdiler

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar ve Yönetimi Kurulu Üyeleri Hatay SMM Odasında, Gelir İdaresi Daire Başkanı Mustafa Akpınar , Gelir İdaresi Grup Başkanı Mustafa Ersan , Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Musevitoğlu ve Antakya’da faaliyet gösteren Vergi Dairesi Müdürlerimizin katılımıyla, deprem sonrası Hatay’ın ve meslektaşlarımızın güncel sorunlarını ve çözüm önerilerini değerlendirme fırsatı buldular.
Başkan İbrahim Kaynar, İSMO Yönetimi olarak Hatay Odamızda düzenlenen toplantıda, meslek mensuplarımızın sorunlarını ve acil çözüm bekleyen mücbir hal süresinin uzatılması, birikmiş borçların şartsız yapılandırılması ve depremzede şirketlerin Res’en terk hakkı verilmesi gibi sorunları gündeme getirdik. Bu sorunların dikkatli bir şekilde not edilmesi, çözüm noktasında umutlarımızı arttırmıştır. Yaklaşımları dolayısıyla Başkanlarımıza teşekkür ederiz.
Kardeş odamız, Hatay SMMM Odası Başkanı Sayın Jale Marufoğlu başta olmak üzere, Yönetim Kurulu ve diğer Kurul üyelerine de sıcak karşılama ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: