Luca Enflasyon Düzenlemeleri Uygulamaları, Muhasebede Dijitalleşme ve Elektronik Uygulamalarda Son Gelişmeler’ Konulu Eğitim Semineri

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

İTSO ile Muhasebeciler Odası İşbirliği ile ‘Luca Enflasyon Düzenlemeleri Uygulamaları, Muhasebede Dijitalleşme ve Elektronik Uygulamalarda Son Gelişmeler’ Konulu Eğitim Semineri Düzenlendi.

İskenderun Ticaret ve sanayi Odası ile İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası iş birliği ile TÜRMOB Eğitmeni Yaşar İlaslan sunumuyla “Luca Enflasyon Düzenlemeleri Uygulamaları, Muhasebede Dijitalleşme ve Elektronik Uygulamalarda Son Gelişmeler” konulu eğitim semineri düzenlendi.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar seminer öncesi söz alarak, “Ticaret Odası ile birlikte düzenlemiş olduğumuz seminerde meslek mensubu ve üyeleri mevzuatlar konusunda bilgilendirmeye ve eğitimler düzenlemeye devam ediyoruz. İSMO olarak mücbir halin uzatılması ile ilgili girişimlerimiz devam ediyor. Bu konuda İTSO Yönetimi ile birlikte hareket ediyoruz. Destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu günde mesleğimizi yakından ilgilendiren ‘Luca Enflasyon Düzenlemeleri Uygulamaları, Muhasebede Dijitalleşme ve Elektronik Uygulamalarda Son Gelişmeler’ konusunda alanında uzman olan TÜRMOB Eğitmenimizi sizlerle buluşturduk. Eğitimlerimizin faydalı olmasını temenni ediyorum. ” dedi.

TÜRMOB Eğitmeni Yaşar İlaslan sine vizyon destekli olarak meslek mensupları, mali müşavirler ve İTSO üyelerine, ‘Luca Enflasyon Düzenlemeleri Uygulamaları, Muhasebede Dijitalleşme ve Elektronik Uygulamalarda Son Gelişmeler’ hakkında bilgiler verdi.
Eğitim semineri, karşılıklı soru cevaplarla son buldu.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: