İSKENDERUN’DA KONTROLLÜ NORMALLEŞME DENETİMİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen “Yeni Kontrollü Normalleşme Döneminde Dinamik Denetim Modeli” konulu genelge gereğince; İskenderun Esnafları ziyaret edildi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş,  İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, esnaf ve meslek odası temsilcileri ile genel kolluk birimleri ve özel kolluk birimlerinin katılımıyla oluşturulan özel ekipler vasıtasıyla; içinde bulunduğumuz Yeni Kontrollü Normalleşme Dönemi tedbir ve kararları kapsamında maske, mesafe ve hijyen başta olmak üzere, iş yerleri, mağazalar, lokanta, restoran v. b. tesis ve işletmelerde uygulanması zorunlu kapasite sınırlaması ve oturma düzeni ile ilgimi denetimler titizlik ile gerçekleştirildi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden Ziyaretlerde esnafları uyararak, Hijyen ve kurallara uyulması aksi takdirde kırmızı çizgiye düşülebileceğine dikkat çekti.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da ziyaretlerde ‘Yeni Kontrollü Normalleşme Dönemi’ tedbir ve alınan kararların önemine dikkat çekerek kurallara uyulması noktasında daha dikkatli olunması gerektiğine vurgu yaptı.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: