“Gün Birlik ve Beraberlik Dönemi!”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

İlçe Başkanı Yılmaz, “Gün Birlik ve Beraberlik Dönemi!”
Gelecek Partisi, CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, DEVA Partisi ve Saadet Partisi liderlerinin bir araya geldiği istişare toplantısını değerlendiren Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, günün birlik ve beraberlik dönemi olduğunun altını çizdi.
Ülke gündemini değerlendiren Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, 6 partinin genel başkanlarının bir araya gelerek, ortak bir mubakata imza atmaları yapılacak seçimde ise cumhurbaşkanı adayının gerekli bilgi ve donanıma en çok sahip olan kişinin olması gerekir. Bu bilgi ve deneyime sahip Genel Başkanımız Davutoğlu’dur! Çünkü geçmişde dışişleri bakanlığı ve başbakanlık yapmış bu konuda uzmanlaşmış birisidir. Genel başkanımızın aday gösterilmesi halinde seçimi çok rahat bir şekilde kazanır. Halk tarafından da karşılığı olan birisidir ve en doğru adaydır!” dedi.
Gıda da KDV indirimine de değinen İlçe Başkanı Yılmaz, “Döviz 8 TL’nin ve Akaryakıt fiyatları da 8 Tl’nin aşağısına inmedikçe ben buna indirim demem! Gıda da yapılan KDV’nin %1’e indirilmesi vatandaşa çok ta bir katkı sağlamayacaktır. Gübrede, yemde, mazot, ilaç ve elektrikte de KDV’nin % 1’e çekilmesi gerekmektedir” dedi. Sevdasının insanlara dokunmak olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Parti olarak her geçen gün daha da güçleniyoruz. Yeni kurulan parti olmamıza karşın ben ve parti yönetimimin özverili çalışmaları ile İskenderun’da üye sayımızı şuan itibariyle 1000’e yakın bir sayıya ulaştık. Tabi ki bunun yanında gönüllü üyelerimiz da var. Onlar kendilerini sandıkta açıkça göstereceklerdir” dedi.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: