Bahçeşehir İskenderun ve Belen kampüsü, satranç severlere kapılarını açtı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Bahçeşehir İskenderun ve Belen kampusü, satranç severlere kapılarını açtı
İskenderun Satranç Kulübü, depremden sonra yeniden faaliyetlerine başlıyor. Uzun süredir yer arayışlarında bulunan kulübün imdadına Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü kapılarını açarak yetişti. Yeni mekanın temin edilmesinde aracı olan , kentimizde eğitim gönüllüsü olarak bilinen Abacı ailesinden Bahçeşehir Koleji Aile Birliği Başkanı Aylin Abacı’nın da, büyük katkısı oldu.
Satranç kurslarının yeniden başlaması nedeniyle heyecanını dile getiren yönetim açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
“Öncelikle yaşadığımız 6 şubat depremi nedeniyle hepimize tekrar geçmiş olsun, vefat edenlere rahmet diliyoruz.
Geçirdiğimiz bu zorlu günlerde hepimizin kaygısı, çocuklarımızın sağlığı, mutluluğu ve eğitimi…
Dolayısıyla bizler de sizler gibi onlar için çalışıyor, çabalıyoruz. İskenderun Satranç Kulübü olarak eğitimlerimize müdiremiz Ece Sarı Güçbilek ve ulusal ustamız Türkmen asıllı Baytr Beshimov (2093 Fide otinge sahip) hocamız ile kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Kulüp binamız hasarlı olmasına rağmen sizlerin kaygılarını en aza indirmek, bu sıkıntılı süreci daha rahat atlatabilmek ve çocuklarımızın normalleşme sürecine katkıda bulunmak adına, mayıs ayından itibaren Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü’nde derslerimize başlamış bulunuyoruz.
Bize kapılarını açan Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü kurucusu sayın Osman Zeki Özger ve buna vesile olan Okul Aile Birliği Başkanı sayın Aylin Abacı’ya minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Bol satrançlı günlerde görüşmek üzere…”
PLAKET VERİLDİ
İskenderun Satranç Kulübü, karşılıksız desteklerinden ötürü Bahçeşehir Koleji’ne plaket verdiler.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: